Perşembe, Mart 28, 2024
Uncategorized

1 AĞUSTOS 2019 ASLAN BURCUNDA YENİAY

Merkür retrosu artık sona eriyor.Tam da Ağustos’un başında böyle güzel haberlerin olması, yeni bir aya girerken herkese güzellikler getirecektir.

Bu yeniay özellikle aşk hayatımızda bize yeni sayfalar açtıracaktır. Artık o eski aşkı hatırlamak diye bir şey olmayacak. Yeni bir ilişki öyle tutkulu ve aşk dolu başlayacak ki hiçbir şey mutluluğumuza engel olamayacak. Yalnızlar, aşka küsmüş olanlar, ben artık kimseyi istemiyorum diyenler bir bir aşka kendini teslim edecek. Bu kadar aşk dolu bir giriş yapmamızın nedeni ise tabii ki yeniayın kontaklarından kaynaklanıyor. Yeniay oluştuğu esnada hemen yanında aşkın gezegeni Venüs yer alıyor. Sadece aşk değil, bu yeniay parayla ilgili de yeni kapılar aralayacaktır. Umulmadık bir anda maddi bir fırsat karşımıza çıkabilir. Venüs hariç yeniayın genel temasına baktığımızda çocuğumuzla ilgili konularda da yeni sayfalar açılacaktır. Bu bir eğitim veya sağlığında şifa bulması gibi konular olabilir. Özellikle bazı çiftler bu yeniayla beraber bebek sahibi olacaklarının müjdesini alabilirler.

Bu bereketli ve şans dolu yeniayda ufak bir nokta var ki ona dikkat etmemiz gerekiyor. Yeniay oluştuğu esnada Uranüs sert bir şekilde sahneye çıkıyor. Yeniaya yaptığı açı ani ve sabırsız davranmamız konusunda bizi etkileyebilir. Çünkü yeniayın ertesi günü Uranüs Venüs’le gergin açısını netleştireceğinden, bu güzellikler yaşayacağımız aşk, çocuk, para konularında ani tepkiler vermemiz durumu tersine çevirmemize neden olabilir. Kısacası bu kadar güzel haberle gelen bir yeniayda yapmamız gereken tek şey sabırlı olmaktır. Aşık oldunuz içiniz kıpır kıpır ve birçok şey sormak, öğrenmek istiyorsunuz. İşte bu esnada her şeyi oluruna bırakın. İlişki ilerledikçe merak ettiğiniz konuları öğreneceksinizdir. Uranüs’ün sert etkisini pozitife bile çevirmek sizlerin elinde olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top